Vöröslencse leves csicserilisztes pitával
Tegnap újra kezdtem olvasni (vagyis folytattam) a Hogy ne halj meg című könyvet és elég motiválóan hat rám. Szóval újra lendületet kaptam tőle a vegán, vegetáriánus, vagy akár a Teljes értékű növényi étrend kipróbálására. Túl sok hozzávalóm nincs itthon, de azért nem maradtam éhen.
A reggeli zabkása volt, zabpehellyel, quinoa, dió, alma, mogyoróvaj és fehérjepor hozzáadásával. Dupla adagot csináltam, úgyhogy az uzsonna is ez lesz.
Ebédre pedig wokban főtt vöröslenycse leves készült (kókuszolajon sót, borsot, köményt, chilipaprikát megfuttattam, hagymát, fokhagymát pirítottam, felöntöttem némi szójaszósszal, majd apróra vágott édesburgonya és répa került bele, végül még egy kicsi fahéj is. A pitához kb. fele-fele arányban használtam finomlisztet és csicseriborsó lisztet. Csak sót, olivaolajat és vizet tettem hozzá. Kis lepényeket formáltam és kisütöttem. Még melegen megkentem egy kis margarinnal és sóztam is. Eléggé jól laktam vele.
Uzsonnára tervezem megenni a maradék zabkását, vacsorára pedig csak gyümölcsöt, vagy gyümölcslevet.
Testúly: 99,7 kg, vércukrot nem mértem.
Tegnap is tartottam a diétát, sokat olvastam és korán lefeküdtem aludni.